29.1.2015

Harry Potter villasukat - Rohkelikko

Esikoiselle villasukat. En halunnut tehdä mustia. Tylypahkan villasukat kuulemma kävisi. Googlen kuvahaulla sanoilla knit Gryffindor socks löytyi kivoja, mutta ei kelvannut esikoiselle. Liian tyttömäistä, liian koristeellista. Ne, mitkä olisivat kelvanneet, olivat jotain erikoisvärjättyä lankaa, minkä saatavuutta en edes lähtenyt selvittämään. Puikoille Nallea ja malliksi Azkabanin vanki -elokuvan kaulaliina.


Edellisistä sukista oli muistissa silmukoiden lisäksi kerrokset. Niihin piti mahduttaa nuo raidat. Lopputulos: 24 kerrosta punaista (oikeasti pitäisi olla 27), 3 keltaista, 5 punaista ja 3 keltaista. Minä kaipaisin näihin leijonan kuvia ja hienoja vaakunoita, mutta esikoisen mielestä ne ovat hyvät juuri näin.


Kudoin sukat KnitPron neliskulmaisilla puikoilla. Ja totta se on, en purista näitä kantikkaita puikkoja niin paljoa kuin tavallisia. Käsialani on löysempää, mistä tällä kertaa seurasi se, että sukat ovat aika reilut, suorastaan liian isot esikoiselle. Mutta ei kuulemma haittaa, Hedwigin poikasen on joka tapauksessa mukava lämmitellä sukkien välissä.


Vielä on työlistalla ainakin yhdet lapaset, mutta sen jälkeen lupaan jotain ihan muuta. Mukavaa tammikuun loppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti