16.9.2012

Kylpytakki pojalle

Esikoinen kasvoi ulos kylpytakistaan ja on ollut jo hetken aikaa ilman. Miehellä taas on kylpytakki, jota hän ei käytännössä koskaan käytä. Olin mielestäni tosi nokkela kun keksin tehdä miehen kylpytakista pojalle sopivan. Helppo ja nopea juttu, ajattelin, eihän takkia tarvitse kuin vähän kaventaa... Kyllähän sen arvaa, että homma vaati enemmän työtä kuin ihan vaan vähän kaventamista.

Kylpytakin mittasuhteet on ihan omasta päästä sovellettu. Mallina oli miehen työstettävä takki ja pojan pieneksi jäänyt. Sain hyödynnettyä hihansuiden ja etupuolen koristetikkaukset, mistä olen tyytyväinen. Kangas on niin paksua, ettei koneeni meinannut sitä kaikista kohdin ommella. Kaulus on aika avara, ekaluokkalainen kun ei vastaa mittauhteiltaan aikuista miestä, mutta kyse on kuitenkin vain kylpytakista, joten en alkanut kikkailla mitään. Frotee antaa joka tapauksessa anteeksi hyvin paljon.


Kaappini kätköistä löysin E-kirjaimen, jonka koristetikkaukset olivat juuri oikean väriset. Tämä yksi kirjain oli mielestäni se puuttuva piste iin päälle.


Yleensä en halua koristella lastemme vaatteita heidän nimikirjaimillaan (lapsilla siis eri alkukirjaimet), suurin osa kun kiertää isoveljeltä pikkuveljelle. Tässä kylpytakissa on kuitenkin niin paljon kasvuvaraa, että kuopus tulee tarvitsemaan uuden ennenkuin tämä olisi sopiva kiertoon.


Ahkeraa alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti