12.9.2012

Toinen kynäpurkki

Kynäpurkkitehtailu jatkuu, kuten lupailin. Tälläkin kertaa aiheena StarWars, tarkemmin sanottuna virkattu R2D2. Ajattelin tämän tekemisen olevan helpompaa kuin Yodan, mutta toisin kävi. Oikean värisen harmaan ja sinisen löytäminen oli vaikeaa eikä yksityiskohtien toteuttaminen onnistunut niinkuin olin mielessäni ajatellut. "Äiti, tää ei kyllä oo täydellinen, mutta kyllä se silti kelpaa mulle", totesi poika purkin saadessaan.


Tyhjän hernekeittopurkin päällystäminen vanhalla villasukan varrella meni jo sujuvasti, mutta amiguruminen tekeminen oli haasteellisempaa. Virkkaamista vaikeutti se, että minä sen enempää kuin pojatkaan emme löytäneet mistään lasten R2D2-figuuria. Juuri se, mikä mielestäni on se "aito" ja josta olisin halunnut ottaa mallia, on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Mielestäni oikealla R2D2:lla on kolme "jalkaa", näillä löytämilläni avaimenperä ja Lego R2D2:lla on vain kaksi.


Nyt on pojilla hyvä mahdollisuus pitää ainakin kynät järjestyksessä työpöydillä, muuten kaaos taitaa olla hallitsematon. Mutta en voi syyttää heitä siitä, itsepähän näytän huonoa mallia...


Tällaiset pienet työt ovat ihania kun valmistuvat nopeasti. Syksyn myötä haluaisin silti aloittaa jonkun isomman neuleen, jota voisi jatkaa ja jatkaa miettimättä sen enempää, mitä seuraavaksi tekisin. Sitä ennen on kuitenkin tarve listalla aika monta pienempää juttua, villasukkia ja lapasia taitaa olla monella muullakin työn alla. Ja mikäpä olisi mukavampaa kuin istua sateisena syysiltana mukavassa tuolissa ja kutoa jotain pehmeää... Nautitaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti