28.7.2013

Metrinen pupu

Ompelin melkein metrin mittaisen pupun tilaustyönä.


Ehdottomasti suurin lelu, minkä olen ommellut. Kiva projekti, vaikkakin koko tuotti välillä vähän päänvaivaa. Kaavan pohjana käytin Tildan pupu-kaavaa, sitä muokkaamalla sain korvat Maileg-henkisesti pystyyn.


Mekon ompelin vanhasta paidastani. Mielestäni se onnistui hyvin ottaaen huomioon, ettei siihen ollut minkäänlaisia kaavoja. Kokeilemalla, nuppineulaamalla, harsimalla sain kuin sainkin sopivan tyttömäisen mekon pupulle. Takana on nappilista, jotta mekon saa riisuttua ja puettua.


Jokaisella pupuneidillä kuuluu mielestäni olla pitsihousut hameen alla, siksi ompelin tällekin pupulle lakanakankaasta housut, lahkeensuuta koristamaan laitoin vaaleanpunaisella kirjaillun pitsin.


Minä pidän tästä pupusta, ehkä joku päivä ompelen meillekin sellaisen. Sitä oli hauska pitää sylissä ja kantaa ympäriinsä kuvattavaksi.


Toivottavasti pikkutytöt, joille tämä menee, leikittävät sitä vielä enemmän ja pitävät siitä vielä enemmän.


Samaan tilaukseen kuului herkkujakin: mansikkakakku (Tildan kaavoilla)...


sekä donitseja (nämä tein Tildan jäätelötötterön kaavalla kuitenkin niin, että "vohvelin" leikkasin lyhyeksi ja pohjaksi ompelin pyöreän kangaspalan pahvikiekon päälle).


Helteistä heinäkuun jatkoa Sinulle!

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana pupu! On varmasti pikkutyttöjen mieleen:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana pupu, todella onnistunut. Pitsialushousut ja kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet ommellut! Pupu on niin suloinen ja herkut - nam!

  VastaaPoista
 4. Voi mahoton miten ihana "pikkupupu"!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos ihanista kommenteista teille kaikille! Pahoittelen, etten ole jokaiselle erikseen vastannut, mutta jokaista kommenttia olen lämmöllä ja kiitollisuudella lukenut!

   Poista