5.10.2013

Villasukkia ja vilttejä

Serkkuni M ja 5-vuotias tyttärensä juhlivat syntymäpäiviään yhdessä. Kummallekiin päivänsankarille kudoin villasukat, silläkin uhalla, että tytär todennäköisesti arvostaisi jotakin lelulahjaa enemmän.


Serkkuni M:n sukat kudoin harmaasta ja vaaleanruskeasta Nallesta sekä pinkistä Woolista, koko noin 37. 40-vuotiaalla harmaa alkaa ottaa osaa elämään, mutta vielä on iloisen reipasta tyttömäistä pinkkiä mukana. Itselle muistiin langankulutus 73 grammaa.


Tyttären sukat kudoin valkoisesta Nallesta ja samaisesta pinkistä Woolista, koko noin 26. Oli kiva kutoa pitkästä aikaa pienet tytön sukat! Langankulutus 44 grammaa.


Paketoin sukat vaaleanpunaiseen silkkipaperiin. Pehmeä, villainen lahja pääsee näin mielestäni parhaiten oikeuksiinsa.


Otsikossa lupailin myös vilttejä. Olen kutonut yhden torkkupeiton, mutta otsikkona "Villasukkia ja viltti" kuulosti niin typerältä, että jouduin vähän liiottelemaan. Anteeksi. Tilaustyönä kudoin torkkupeiton.


Kympin puikoilla Novitan Teddyä ja Suomalaista sukkalankaa. Patenttineule. Koko noin 130*170. Peitosta tuli ihanan pehmeä ja muhkea, mutta myönnettävä se on, että sitä oli raskas kutoa. Silmukoita joutui koko ajan työntämään oikein olan takaa puikoilla.


Keskeneräisissä projekteissa melkein valmiita sukkia ja pipoja, joten lisää asusteita luvassa lähiaikoina. Nautinnollista viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Kauniita! Täällä olis tarvetta kyllä tuollaiselle muhkealle viltille, alkaa illat olla jo sen verran viileitä:) Pitääpä katsella lankavarastoja vähän sillä silmällä...

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista