21.12.2014

Super Mario -lapaset

Tämä voisi olla joululahja, mutta ei ole. Kuopuksen luokkakaveri vietti synttäreitään viime viikolla. Kuopus ehdotti, että minä tekisin sankarille Super Mario aiheiset lapaset lahjaksi. Ja vielä täsmennettynä Power Up -lapaset. Kun lapsi ehdottaa kaverilleen itse tehtyä pehmeää pakettia, minähän teen työtä pyydettyä mielihyvin.


Peruslapaset 7Veikasta (kuopuksen valitsemassa värissä, tottakai), ranteen resori 1o kiertäen 1n, kiilapeukalo. Kuvion mallin löysin googlen kuvahaulla hakusanoilla "super mario knit power up mushroom". Silmukoinnissa käytin Jannea, 7veljestä ja jotain tuntematonta lankaa, josta poistin yhden säikeen sopivan paksuuden saamiseksi.


Silmukointi ei onnistunut täydellisesti, mutta kuopus näytti peukkua lapasille ja tyytyväisenä lähti kaverin synttäreille. Villalanka onneksi asettuu käytössä erinomaisesti.


Tekisin lasten kavereille mieluusti enemmänkin synttärilahjoja itse, mutta jotenkin tuntuu vaikealta keksiä sopivia lahjoja ala-asteikäisille pojille. Onko sinulla hyviä ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti