17.12.2014

Sydämiä musiikinopettajille

Tilaustyönä ompelin kaksi sydäntä annettavaksi joululahjaksi musiikinopettajille.


Toiseen pellavasydämeen pistelin nuotteja, toiseen nuottiavaimen. Mallit löysin google kuvahaulla kirjoittamalla hakusanoiksi cross stitch notes.

Kangas on Belfast Linenin 32ct antiikin valkoinen. Tausta puoli on tavallista valkoista pellavaa. Lankana yksi säie DMC:n 817, pistelin aina yhden yli. Sen verran oli pientä tuo pistely, että silmät joutuivat koetukselle.


Ripustuslenkit tein Panduron punavalkoisesta nyöristä. Tilaaja on sydämiin tyytyväinen, toivottavasti ne ilahduttavat musiikinopettajiakin. Minusta niistä tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan kivan jouluiset.


Oli kiva tehdä ristipistoja pitkästä aikaa. Jospa joulun jälkeen kaivaisin taas keskeneräiset pistelyt esille. Enää seitsemän yötä jouluun...

4 kommenttia:

 1. Joulun sulosävelet miltei soivat päässä, kun katselee ihania nuottisydämiä! Napakymppi lahjaidea saajalleen! Ihanaa joulunodotusta ja kiitos tästä blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suloisen kauniista sanoistasi, Basilikka. Ihanaa joulun odotusta sinullekin!

   Poista
 2. Niin on ihanat :) Valkoisen ja punaisen yhdistelmä on aina niin kaunis ja jouluinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun valkoiselle pellavalle pistellyn punaisen koristeen haluaisin itsellenikin, mutta taitaa lykkääntyä ensi jouluun. Onneksi on koko vuosi aikaa etsiä sopivaa mallia.

   Poista