4.12.2014

Joulusukat

Joulusukat miehelle ja itselle. Isompi harmaa miehelle ja pienempi valkoinen minulle. Näiden piti valmistua joulukuun ensimmäiseksi, mutta niin vain influenssa A paiskasi minut sängyn pohjalle viideksi päiväksi ja vei kaikki voimat.


Punaista, valkoista ja harmaata. Minun jouluvärini. Tässä perus 7Veljestä toimii hyvin, punainen tosin on Karismaa.


Idean sukkiin olen saanut blogista, jonka sivupalkissa olevassa kuvassa on vastaavanoloisia sukkia useampikin. Idea on pyörinyt päässäni pidemmän aikaa. Kun rupesin näitä sukkia tekemään, olisin tarkistanut inspiraatiokuvaa, mutta en löydä sitä mistään. En muista blogin nimeä enkä ole siihen vahingossakaan törmännyt. Jos tunnistat nämä sukat ja/tai tarkoittamani alkuperäisen kuvan, mainitsethan siitä minulle?


Lapsilla (ja tontuilla) on omat joulusukkansa, siksi halusin miehelle ja minullekin. Kudotut, ja kulkunen kärkeen (tosin miehen sukasta se vielä kuvassa puuttuu).


Saatuani sukat valmiiksi, rupesin jahkailemaan, että miksen sittenkin tehnyt yksivärisiä palmikkosukkia jostain ihanasta paksusta langasta. Yritin vakuuttaa itselleni, että nämä ovat kivat, että nämä sopivat hyvin vaatekaappimme ovia koristamaan ja että näihin lankaa löytyi varastoistani. Lupasin itselleni, että jos olen edelleen ensi vuonna jahkailuasteella, voin sitten tehdä uudet, mutta nyt nämä saavat kelvata.


Olen juonut teetä enemmän kuin laki sallii viimeisen viiden päivän aikana, mikään ei ole maistunut miltään. Tänään aion nauttia glögistä ja alkaneeta joulukuusta. Huomenna haluaisin leipoa, vaikka maustekakun!

6 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Voisin ottaa tuon väriset ihan oikeaan käyttöönkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin mietin samojen raitojen toistamista oikeissa sukissa;)

   Poista
 2. Suloiset ne on! :) Pikaista toipumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pitko. Nyt jaksaa taas kutoa ja virkata, joten katson influenssan nujerretuksi!

   Poista
 3. Ihanat sukat! Paljon paremmat kun palmikkoiset olis ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja koska nämä ovat nyt valmiit, on parempi keskittyä niihin vielä aloittamattomiin tai keskeneräisiin joulujuttuihin.

   Poista