30.11.2014

Keskosen myssyt

Vauvaneuleet on ihania. Pieniä ja jotenkin vaan niin suloisia. Näin Lämmin ilo -blogissa keräyksen kenguruhoidossa olevien keskosten myssyiksi. Halusin ilman muuta olla mukana. Omat poikani ovat viihtyneet mahassa reilusti yli lasketun ajan, joten omakohtaista kokemusta minulla ei ole keskosista, mutta onneksi sitä saa osallistua keräykseen ilmankin!


Novitan Woolia löytyi kotoa valmiina, mikä on hyvä, sillä tämä oli taas kerran niitä projekteja, mitkä piti saada heti työn alle. Wool on mielestäni jopa vähän karhea vavalanka, mutta tottakai se pehmenee pesussa. Tuo hyvin haalea vihreä ei ole minulle se mieluisin väri (vaikka aikoinaan ostin langan nimenomaan sen värin takia), mutta vauvathan eivät näe värejä, joten lämmittää varmasti ihan yhtä hyvin. Kudoin myssyt peräkkäisinä päivinä samalla langalla samalla ohjeella, mutta niin vaan niissä on selvä koko ero. Vaan niin ovat kaikki keskosetkin eri kokoisia.


Antaminen kuuluu jouluun. Tästä projektista tuli itselleni hyvä, jouluinen mieli. Jos sinä haluat osallistua keräykseen, niin alun linkistä pääset katsomaan ohjeet osallistumiseen sekä myssyn tekoon. Aikaa on 10.12. asti ja tekemiseen ei tosiaankaan mene mahdottomasti aikaa.


Iloista ensimmäistä adventtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti