25.11.2014

Punainen väliraportti

Alle kuukausi jouluun. Mahtavaa! Punaista saa alkaa kaivaa esiin ihan tosissaan! Paljon on keskeneräistä tässä vaiheessa joulun odotusta, mutta onneksi jotain valmista ja melkein valmistakin. Punaista on GreenGaten kankaissa, joita tilasin, ja joista ensi hätään ompelin pikkuisia ripustettavia kuusia. Vielä en ehtinyt sydämiin, tähtiin ja possuihin, mutta varmasti teen niitäkin.


Olen aloittanut lumihiutaleiden virkkaamisen. Mitä niistä tulee, sen kerron joskus myöhemmin. Minulle hiutaleiden on oltava ehdottomasti valkoisia, mutta punainen Teema muki kahvikuppina uudella Brukan pikkutarjottimella tekee olon ihanan jouluiseksi!


Punainen on erittäin osuvasti myös viimeistelyä vailla oleva tilaustyö: mailasuojat golfmailoille.


Ja punaista on myös Linumin kankaassa, joka odottaa, että ompelen sen tyynyksi. Olen joskus aiemminkin kertonut, että melkein joka joulu hankin yhden tyynynpäällisen lisää. Tänä vuonna siitä tulee raidallinen ja luultavasti teen kulmiin punaiset tupsut! Kankaan päällä olevista 7Veikoista on tarkoitus kutoa joulusukat miehelleni ja itselleni. Voi olla, ettei valmista ole vielä 1.12., mutta ehtiihän tuon myöhemminkin.


Punaista on myös Pellen siskoissa. Kyllä, Pelle sai kuin saikin sisaruksia - Pipsan, Papun ja Pullan. Kuva on valitettavan huono, mutta se on ainoa, minkä ehdin ottaa ennenkuin Pulla pääsi uuteen kotiinsa erään viikon vanhan tytön kaveriksi.


Nämä mäyräkoiran pennut ovat minusta ihania, mutta emme voi pitää niitä kaikkia. Kuopus on selittänyt pentujen emolle ja isälle (ehkä vakuutellut enemmän itseään), että koirat eivät elä koko elämäänsä vanhempiensa kanssa ja siksi niille pitää etsiä uudet kodit. Jos olet kiinnostunut virkatuista mäyräkoiran pennuista tai GreenGaten kankaista ompelemistani koristeista, laita minulle viestiä variksenvillat (ät) gmail (piste) com.


Paljon on jouluisia asioita mielessä. Katsotaan, mitä kaikkea ehdin tehdä. Tärkeintä on kuitenkin nauttia tästä tunnelmallisesta ajasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti