9.11.2014

Virkattu mäyräkoiran pentu

Virkattu mäyräkoiran pentu Pelle on valmis.


Tätä pientä koiraa kuopus on odottanut pitkään, vaikka ei ehkä niin pitkään kuin Pellen vanhemmat Bruno ja Bella. Brunon kanssa Pelle vietti tänään isänpäivää, kuinkas muuten kuin pelleilemällä...


Virkkasin Pellen 3mm koukulla BlendBamboosta ja Mandarin Petit:stä. Muutaman pitkään marinoituneen minikerän sain upotettua työhön. Pellen syntymäpaino oli 86 grammaa, josta langan osuus 53 grammaa ja vanun 33 grammaa. Tämä oli ihana, sujuva virkkaustyö. Lumihiutaleita minun piti virkata, mutta jotenkin päädyin tekemään tällaisen uteliaan...


...kuononsa joka paikkaan tunkevan koiranpennun.


Tein Pellen rintakehän vähän eri tavalla kuin Brunon oman, joten sen pää on pentumaisesti pystymmässä. Korvatkin ovat enemmän lerpallaan. Bruno on aikuinen, joten sen turkki on (villalangasta tehtynä) karheampaa, Pellellä on tietysti vielä pehmeää pentukarvaa ja se on aivan ihana paijattava, ainakin kuopuksen mielestä.


Ihanaa Isänpäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä todella suloiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heidi.

   Kuopus juuri totesi, että Pellellä voisi olla pikkusisko ja siskon nimi voisi olla Pipsa. Eli lisää suloisuutta tilattu ;)

   Poista
 2. Miten söpöt kaverit! <3 Ja edellisen postauksen virkatut kuuset, niihin ihastuin myös :) Voi, nyt jos olisi aikaa, tietäisin mitä alkaisin tekemään.

  VastaaPoista
 3. voisitko laittaa ohjeen tähän miten tait nämä suloiset mäykyt?

  VastaaPoista