23.6.2015

Pärekori ja Legot

Sain anopilta ison pärekorin. Hetken mietin, mitä sillä tekisin, sen kunto kun ei ollut ihan parhaimmasta päästä.


Aika pian muistin, että mökillä lasten Legot ovat yleensä levällään parvella. Niiden säilytystä varten on kyllä olemassa muovinen Disneyn Cars -aiheinen laatikko, mutta se on auttamattomasti jäänyt pieneksi (niin kooltaan kuin teemaltaankin). Päätin yhdistää uutta ja vanhaa, laittaa kaikki muoviset Legot ihanaan vanhaan pärekoriin. Ompelin koriin vanhasta puuvillalakanasta vuorin, jotta pienimmät osat eivät putoile korin aukoista ulos.


Lakana on leikkimummoni kauan sitten nimikoima. Sanomattakin on selvää, että halusin säilyttää kauniin kirjailun. Muuten lakana oli sen verran tahriintunut, että raaskin leikata sen ja käyttää sen vuorin tekemiseen. Poistin korista ainoan jäljellä olleen kahvan, kiinnitin narun korin päätyyn. Siitä sen saa helposti vedettyä ulos sängyn alta. Tosin, joudun korottamaan sänkyä 1,5 sentillä, jotta kori mahtuu sen alle ;)


Nyt on Legoille ikioma paikkansa. Tiedä sitten, korjataanko niitä yhtään enempää paikoilleen kuin ennenkään, mutta tästä isosta korista puuttuvia osia on ainakin helppo etsiä.


Monen monta projektia on kesken, niinkuin aina kesällä. Puutarhaa, kutomista, virkkaamista, ompelua, maalausta, näpertelyä, kahvittelua, leivontaa. Aurinkoista kesän jatkoa!


4 kommenttia:

 1. Ehkä elegantein legokori ikinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole ihan varma mitä pojat tykkäävät, mutta minustakin lopputulos on hyvin elegantti.

   Poista
 2. Kiva idea, meillä oli myös jossakin vaiheessa vanha kori lelukorina, eipä vaan tullut mieleen ommella siihen tuollaista vuorta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuori oli pakon sanelema tässä korissa, niin isoja oli raot päreiden välissä!

   Poista