3.6.2015

Terassin pehmusteet

Sydämellinen kiitos kaikille edellisen postauksen neuletakkiani kehuneille. Tällä kertaa en ehtinyt vastata jokaiseen henkilökohtaisesti, mutta jokaikisen olen lukenut monesti läpi ja ajatellut sen kirjoittajaa lämmöllä.

Neuletakin valmistumisen jälkeen oli kiva viettää aikaa ompelukoneen ääressä. Olen jatkanut pehmusteiden päivitystä, eli ei mitään rakettitiedettä. Mökin pehmusteiden uusimista ja vähän lisäämistä.


Olivades, Ikea ja Pentik ovat kaikki hyvin eri aikoihin ostettuja, kaikki kertaalleen käytettyjä, mutta mielestäni toimivat yhdessä aika kivasti. Ihana raikas ilme on mökin terassilla kun auringon haalistamat ja osin lintujen merkkaamat päälliset on vaihdettu "uusiin". Pentikin kukkakankaan sain käytettyä kokonaan loppuun. Ikeaa ja Olivadesia löytyy vielä pieniä suikaleita, joille niillekin on kohde mietittynä.


Virallisesti nyt on kesä, mutta tuntuu kuin kevät jatkuisi vielä. Omenapuutkin vasta aloittelevat kukintaansa. Lämpö hoi, missä olet, kaipaan sinua! Haluaisin nauttia iltapäiväkahvit terassilla auringon lämmössä.

2 kommenttia:

  1. Hyvin sopivat päälliset yhteen, niillä saa nopsasti uutta ilmettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, helppoa sisustamista ja ilmeen raikastamista!

      Poista