13.6.2015

Applikoidut koristetyynyt

Tilaustyönä ompelin kolme tyynynpäällistä. Sain raidallista puuvillakangasta ja valkoista pellavaa, pätkän köyttä ja pyynnön tehdä persoonalliset tyynyt Long Island -hengessä vierasmajaan. Lisäksi hankin pellavakangasta. Yhteen tyynyistä applikoin tähden, toiseen vierasmajan nimen ja kolmanteen paikan koordinaatit.


Pellavan applikoiminen pellavalle on yllättävän hankalaa. Pellavalle ominaiset paksummat langansäikeet meinaavat tehdä jäljestä väkisin epätasaista.


Raidallinen kangas tuotti ensin päänvaivaa, se oli kovin erilainen kuin pellavat. Kun keksin tehdä toiseen pellavatyynyistä tereen raitakankaasta, sain tyynyt sopimaan kaikki yhteen. Tereen ompelemisessa on omat haasteensa, mutta köyden ompeleminen käsin tyynyn reunaan vasta hidasta puuhaa onkin!


Näillä tyynyillä on tarkoitus osaltaan luoda vierasmajaan henkilökohtainen kosketus, personal touch, kuin jatkeena valokuville. Lämmintä juhannuksen odotusta Sinulle!

5 kommenttia:

 1. Huikean hienot tyynyt! Kyllä vieraiden kelpaa ja varmasti myös tilaajalle mieluisat :-)

  VastaaPoista
 2. Voin kuvitella applikoinnin hankaluuden, mutta olet onnistunut kyllä tosihyvin tuossa. Kauniit tyynyt!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ihanista kommenteista teille! Tyynyt on toimitettu tilaajalle ja kyllä, huokaisin helpotuksesta, ne ovat hänestä erittäin mieluisat!

   Poista