16.1.2018

7-vuotias!!!

Blogini täyttää tänään seitsemän vuotta! Monena vuonna vuosipäivä on mennyt huomaamatta ohi, mutta tänään se on ollut koko päivän mielessä, ihan kuin tärkeämpikin henkilö olisi täyttänyt pyöreitä vuosia, heh. Päivän kunniaksi leivoin suklaakakkua ja söin sitä hopealusikalla. Kahviseurana minulla oli eilen aloittamani lapanen ja pieni punainen kirjani, johon kirjoitan kaikki to do -listani ja suunnitelmani.


Seitsemään vuoteen mahtuu paljon ja kaikenlaista, vanhan toistoa mutta myös uusia kokeiluja. Onnistumisia ja epäonnistumisia. Sillisalaatti tämä blogi on ollut alusta asti ja sellaisena se varmasti jatkuukin. Kutomista, virkkausta, ompelua, verhoilua, puutarhaa, leipomuksia - kaikkea käsin ja ihan itse tehden. En itsekään aina tiedä, mitä seuraava postaus käsittelee, koskaan ei voi tietää, mihin inspiraatio vie. Mistä aiheista sinä haluaisit lukea mieluiten? 

Bloggaamisen aloittaminen aikoinaan on saanut want to do - ja to do -listani vyörymään yli äyräiden (ja varastoideni räjähtämään käsiin). Tänään kävin kangasvarastojani läpi.

 
Kankaita on kertynyt paljon, ja huom, tässä on vain "käsivarastoni". On ollut tildailua, verhoilua, sisustamista, vaatteiden ompelua. Suuri osa kankaista on ylijäämäpaloja, verhojen tai lasten lakanoiden reunasoiroja, mutta löytyy joukosta vaatteita varten hankittuja isompiakin paloja. Kaikkein pienimmät tilkut pitäisi joku päivä raadollisesti heittää pois, mutta aina sitä ajattelee joskus olevan tarvetta niille. Tässä melkein kaikki trikoo- ja collegekankaani.


Vintissä on vielä kasa villakankaita, vanhoja verhoja, lakanoita, fleecejä ja muita vaatteita (tai niiden osia), joille haluaisin keksiä jotain käyttöä. Nekin pitäisi käydä ajatuksella läpi. Sitä ennen minun tulee hyväksyä, että ihan kaikkia materiaaleja en koskaan pysty hyödyntämään. Se on joku päivä se, tänään nautin merkkipäivästä!

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea 7-vuotiaalle! :) En ole kauaa sun touhuja ehtinyt seurata, mutta sillisalaatti on hyvä, siltä pohjalta mieki bloggaan. ;) Ei pidä liikaa rajata, luovuus tarvii tilaa! Eli bloggaamisen iloa ja inspistä jatkoonkin!

  VastaaPoista
 2. Onnea 7-vuotaalle. Kunnioitettevaan ikään jo päässyt.

  VastaaPoista
 3. Onnea läheltä! Lupaamme insipiroida jatkossakin käyttöä vanhoille tai uusille "kasoille".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille onnittelijoille! Kyllä 7-vuotiaan elämä on ihanan inspiraation täyteistä!

   Poista