7.12.2012

Hyvän yön enkelit

Serkkuni esitti minulle pyynnön tehdä Tildan hyvän yön enkeleitä. Hän toimitti minulle poikiensa vanhat, ihanan pehmeiksi kuluneet, pieneksi jääneet pyjamat ompelua varten. Tein työtä käskettyä ja ompelin Nikodemuksen ja Joakimin.


Tykkään pienistä yksityiskohdista, ne viimeistelevät työn kuin työn. Toisessa pyjamassa oli ollut tereet hihansuissa ja kauluksessa, joten tein sellaiset myös enkelille. Aikamoista näpertelyä, mutta mielestäni kannattaa.


Enkeleiden tyynyt ompelin pellavasta. Tyynyt koristelin isotätini (on siis myös serkkuni isotäti) kangasnenäliinan pitsillä. Tyynyä ommellessani mietin, että tällaisia pikkuisia tyynyjä ja niihin sopivia peittoja olisi kiva ommella enemmänkin. Meidän pojat eivät niiden päälle ymmärrä, mutta onneksi minulla on siskontyttöjä, jotka varmasti ymmärtäisivät!


Illan tullen alkaa meistä jokaista väsyttää ja haukotuttaa. Vai ovatko enkelit hämmästyneitä? Ihmettelevätkö ne tonttujen liikehdintää ikkunan takana?


Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Todella suloiset hyvän yön toivottajat! Ihana kun jaksat keskittyä myös pieniin yksityiskohtiin. Ne todellakin antavat viimeisen silauksen. Itse olen enemmän "valmiiksi ja heti"-tekijä...
    Kivasti olet myös ajatellut suvun historiaa tässä. Upeaa työtä!

    VastaaPoista