17.12.2013

Sydämellinen tonttutyttö

Tonttutyttö numero kaksi valmistui aamulla. Iloinen lettipäinen tonttu sai nimekseen Helmiina.


Ompelin sen tilaustyönä melkein samoilla sävelillä kuin Tiltun. Mekkoon valitsin Linumin ruutukankaan. Sellaisenaan se tuntui liian kalpealta, joten applikoin rintaan punaisen pellavasydämen. Mekossa on pieni tasku, johon toiset tontut voivat halutessaan jättää pieniä lahjoja joulua odotellessa.


Helmaan ja taskunreunaan ompelin pellavaisen pitsin, tällä kertaa ihan kaupasta ostetun. Pitsipöksyt kuuluu kokonaisuuteen, kuinkas muutenkaan.


Pidän tästä tontusta. Ja pidin sen tekemisestä, vaikka aikamoinen näperteleminen siinä olikin. Tiedän sen pääsevän hyvään kotiin joten olen sekä iloinen että tyytyväinen.


Viikon kuluttua on jouluaatto ja vielä on to do -listalla monta juttua. Yritän olla ottamatta niistä stressiä, mieluummin nautin palan suklaata ja siirryn seuraavaan hommaan.


6 kommenttia:

 1. Tämä tonttutyttö tuo takuuvarmasti joulumieltä ja hyvää mieltä myöskin. Taidokasta työtä, kaikki nuo yksityiskohdat ovat hurmaavia.

  VastaaPoista
 2. Helmiina on sitten sopeva pimu. Todella siistiä työtä on tekijänsä tehnyt :) Stressitöntä joulutohinaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nautinnollisia jouluvalmisteluita Sinulle!

   Poista
 3. Niin suloinen tonttutyttö! Olet kyllä todella taitava. Kaikki pienetkin yksityiskohdat niin ihania. Nyt kyllä tuli sellainen olo, että pitäisiköhän vielä joku tilda-tonttu yrittää ommella;) No, ehkä ensi jouluksi..
  Nautitaan joulun odotuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulostaapa tutulta tuo "jos vielä tuollaisenkin tekisin jouluksi"... Kaikkea ei ehi tehdä, ainakaan täksi jouluksi. Onneksi seuraava on tuloillaan heti vuoden kuluttua!

   Tunnelmallista joulun odotusta Sinulle!

   Poista