2.1.2014

Saapassukat

Aloitin vuoden kutomalla itselleni saapassukat. Perusvillasukat 7Veikasta. Niin perusvillasukat, että hetken jo mietin, viitsinkö niitä edes esitellä teille, rakkaat lukijani.


Poltettu oranssi ei kuulu lempiväreihini, mutta silti ostin langan nimenomaan sen värin takia. Aina välillä täytyy rikkoa omia rajojaan ja yllättää itsensäkin! Itselle muistiin 3½ puikot, 52 silmukkaa, langankulutus 117 grammaa.


Saappaat ovat mökillä tällä hetkellä parhaat jalkineet, joten sukat pääsivät heti käyttöön. Joululomalla olen kitkenyt kasvimaata (keltamo meinaa vallata sen kokonaan), siirtänyt perunamaalta yli jääneet kivet toisaalle ja leikannut perennojen kuivuneet varret. Ja mitä löysinkään? Pioni yrittää aloittaa kasvuaan. Apua, älä vielä pikkuinen, palellut kun pakkasia tulee!


Seuraava käsityö on jotain ihan muuta kuin villasukkia tai muuta peruskauraa, joten toivottavasti jaksatte käydä lukemassa blogiani jatkossakin. Kohta on myös pienen blogini 3-vuotissynttärit. Niiden kunniaksi aion järjestää arvonnan, joten pysykää kuulolla!

6 kommenttia:

 1. Ihana järvimaisema! Kivat sukat, minä pidän tuosta väristä:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekin mieltynyt mökkimme terassilta näkyvään maisemaan.

   Poista
 2. Minä kiinnostuin heti, kun luin saapassukista! Sellaiset tartteisin ehdottomasti, mutta kun en sukkia juuri neulo, niin saapa nähdä tuleeko valmista tällekään talvelle. Kunhan haaveilen ja ihailen toisten tuotoksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle saapassukkien ja tavallisten villasukkien ero on oikeastaan varren pituus (saapassukissa pidempi) ja se, mihin ne on ajateltu käytettäväksi, eli hyvin olematon ;)

   Poista
 3. Perussukat on parhaita! Mä rakastan raitasukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mäkin tykkään enemmän raitasukista, mutta vaihtelu virkistää mukavasti!

   Poista