21.11.2011

Huovutetut lapaset ja Martta

Mieli on jo kovin jouluinen. Kutkuttavan iloinen ja täynnä ihania ajatuksia erilaisista koristeista ja joulukukista, lahjoista ja joulumuistamisista. I wish - ja to do -listat pitenevät päivä päivältä. Sekä tietysti niiden keskeneräisten töiden määrä. Punaisten ja jouluisten käsitöiden sijasta olen kutonut Novitan Lampolasta lapaset. Piki ja Päkä -väreistä kahden kerroksen raitoina tuli tämän näköiset tumput. Itselle muistiin että 8 puikoilla kulutus 123 grammaa.


Niin harmaa väri, että harmaina päivinä oli hyvin vaikeat kuvattavat. Toisalta niin harmaat, että olisivat sopivat vaikka itse Joulupukille. Ja niin ihanat kädessä, että olisivat aivan ihana joululahja melkein kenelle tahansa. Mutta kaikki ei vielä kuitenkaan ole jouluista. Tein nämä ystävälleni tyttöjen illan emännänlahjaksi. Halusin kuvata lapaset ennen niiden paketoimista, joten pyysin Martan poseeraamaan.


Martta on aito oikea teddy karhu. Tein sen noin viisi vuotta sitten nallekurssilla. Se on tehty mohairista ja täytetty sahanpurulla. Sillä on oikeat lasisilmät ja liikkuvat kädet, jalat ja pää. Martta pitää minulle sohvalla iltaisin seuraa aina kun mies on matkoilla, ja hyvin kärsivällisesti se kuuntelee puikkojen kilinää.


Vielä joku päivä teen Martalle kaverin. Sitä ennen ehkä Martalle villapaidan. Ja sitä ennen ehkä kaikkia kivoja joulujuttuja, koska ihan kohta on jo ensimmäinen adventti!


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoilleni!

1 kommentti:

  1. Ihanat lapaset! Pidän kovasti noista langoista.
    Ja suloinen nalle. Sinä osaat kaikkea!

    VastaaPoista