29.8.2018

Vuodenaikahaaste: syksy

Ompelin perunasäkin. Tai ehkä se on perunapussi, koska siihen mahtuu vain noin pari kiloa perunoita. Koska perunasäkki kuulostaa kivemmalta, kutsun sitä pussin sijaan perunasäkiksi.


Viisi vuotta sitten ostimme maton, joka toimitettiin säkkikankaaseen pakattuna. Olen aiemmin tehnyt tuosta säkkikankaasta vähän toisenlaisen perunasäkin ja erilaisia pieniä projekteja, mutta vielä kangasta riitti. Varastoista löytyi vanha nyöri, joka ei ole täydellisen värinen, mutta oli juuri sopivan pituinen.

Käytän ostoksilla kankaisia pusseja, koska vihaan kaupan pieniä pusseja. Multaiset perunat tuntuivat tarvitsevan ikioman pussin (ja juuri tällä kertaa ostin valmiiksi pestyjä perunoita, heh).


Maalasin sabluunalla kankaaseen "pottuja" ja vaikka kuinka yritin saada tekstin keskelle, onnistuin painamaan sen toispuoleisesti. Tällä kuitenkin mennään ja perunat saavat matkustaa tässä kaupasta kotiin ja odottaa jääkaapissa pääsyä parempiin suihin.


Perunoiden nosto kuuluu ehdottomasti syksyn sadonkorjuutöihin. Siksi osallistun tällä työllä Tavaroiden taikamaailma -blogin vuodenaikahaasteeseen. Tietysti olisi kivointa, jos voisi nostaa perunat omasta maasta tähän säkkiin, mutta toistaiseksi olen ilman perunamaata ja ostan perunat kaupasta.


Muutaman päivän päästä alkaa syyskuu, joten uskallan toivottaa Sinulle ihanaa syksyä!

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtava perunapussi ja syksyyn sopiva haastetyö! :) Vihannes/hedelmäpussukoita saakin olla joka sorttia. Kesäiset haastetyöt koostankin tässä vielä parin päivän sisään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä varmasti pärjäisi vain muutamalla pussilla, mutta onhan tämä nyt kivempi;)

   Poista
 2. Ihana pussi ja niin sopiva tähän teemaan - kun nenä päähän! :) Mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista